Megfizethető álmok

  1. Megfizethető gerendaház álmok

Ne hagyja, hogy a pénz legyen a visszatartó erő álmai megvalósításában!

Az elmúlt évek gazdasági körülményei sok gerendaház álmot szertefoszlattak. Ennek ellenére a gerendaházak élnek! Hogy megnövelje saját sikerének valószínűségét, ne hagyja, hogy az ár legyen a döntő szempont az építkezés megkezdésekor.

Próbálja meg csökkenteni a bekerülési értéket és figyelembe venni azokat a tényezőket, amelyek hosszú távon csökkentik álmai gerendaházának költségét.

 

  1. Körültekintő tervezéssel csökkentse minimálisra a gerendaház méretét. Gondolja át alaposan, melyik helyiséget milyen gyakran használná, nem lehet-e a funkciókat összevonni.
  2. Számolja át, mennyit tud spórolni egy A+-os energetikai minősítésű gerendaház fűtési költségén, akár csak egy év alatt is. Öt-tízéves távlatban látni fogja, hogy ez az energia-költségmegtakarítás akár a több millió forintot is elérheti.
  3. Egy gerendaház több száz évig is szolgálhatja a család több generációját, minimális karbantartási szükséglet mellett.
  4. Vegye figyelembe egy megnyugtató gerendaházban történő lét életminőség növekedését. Ezt ugyan nehéz forintosítva kifejezni, de többet érhet, mint gondolná. Összeszámolva a meg nem vásárolt allergiagyógyszerek árát, egy elektroszmogos lakásban töltött álmatlan órák miatt kieső bevételt, a meghitt családi együttlétek közérzetjavító és stresszcsökkentő hatását, érdekes számok jöhetnek ki.

És mindezt akár még ebben az évben! 3 hetes tervezési, 3 hetes gyártási és engedélyeztetési, 6 hetes kivitelezési idővel számolva 2011. év végéig reálisan beköltözhet egy Beregszászi Gerendaházba!

 

Megfizethető gerendaház álmok

Megfizethető gerendaház álmok