Készház- és passzívház vásár

 1. Készház Konferencia
 2. Készház Konferencia közönsége
 3. Beregszászi Gerendaház stand a Készházvásáron
 4. Beregszászi Gerendaház a Készházvásáron
 5. Beregszászi Gerendaház katalógusok
 6. Beregszászi stand a Készházvásáron
 7. Beregszászi Gerendaház standja
 8. Beregszászi Pál a Készházvásáron
 9. Készházvásár

A mai napon, 2010. november 5-én megnyitotta kapuit a VI. Készház Konferencia, és a XI. Készház- és Passzívház vásár a NOVOTEL Kongresszusi Központ Pátria termében.

A Zöld Építészeti Napok programsorozat keretében folyó rendezvényen az érdeklődő építtetők megismerhetik a passzív és aktív készházakat, az alacsony energia felhasználású épületeket, a legújabb technikai vívmányokat, illetve személyes benyomást szerezhetnek a kiállítókról.

A VI. Készház Konferencia széles programjában szerepel épületenergetika, környezetbarát ragasztóanyagok, megújuló energiaforrások, passzívház tervezés, és egy aktív készház egyéves működési tapasztalatai is. A Készház konferencia részletes programja itt megtekinthető: VI. Készház Konferencia program

Készházvásár

Készház Konferencia

Készház Konferencia közönsége

A Beregszászi Gerendaházak standjánál állandó az érdeklődés: rengeteg látogató ismerkedett meg az általunk épített gerendaházak műszaki jellemzőivel, lapozgatta a standon gerendaház katalógusunkat, vagy ivott kávét Beregszászi Pállal. A NOVOTEL Kongresszusi Központ Pátria családias termében egyébként szinte minden kiállítót folyamatosan lefoglaltak az érdeklődők kérdéseikkel.

Beregszászi Gerendaház standja

Beregszászi stand a Készházvásáron

Beregszászi Pál a Készházvásáron

Beregszászi Gerendaház katalógusok

Szombaton és vasárnap még lehetőségük van sok-sok információt szerezni a készházakkal és passzívházakkal kapcsolatos kivitelezőkről, gyártókról, épületenergetikáról, különféle szabályozásokról és támogatásokról. Szerintünk érdemes ellátogatni a XI. Készház- és Passzívház vásárra!

Készház Vásár fotóalbum a Facebookon

http://www.facebook.com/album.php?aid=34215&id=114753751879126

XI. Készház- és Passzívház vásár – adatok

 • Budapest Kongresszusi Központ
 • 1123 Budapest Jagelló út. 1-3. Pátria terem
 • 2010. november 5-6-7.

Tackle reserve verify every make contact with entered into the device address publication and monitor every function within the phones best spy app for android of http://topspyingapps.com calendar