Jobb velünk a világ!

  1. Jobb velünk a világ utcabál plakátja

A „Jobb velünk a világ!” koncert bevételeiből passzívházat épít a Kézenfogva Alapítvány értelmi és halmozottan fogyatékos gyermekeknek. Idén a Quimby, a Kiscsillag és a Csík Zenekar lesz a fellépő a szeptember 11-i, Vörösmarty téri rendezvényen.

Öko-lakóotthon építését tűzte ki célul a harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Jobb velünk a világ! kezdeményezés, melyet a sérült előadókból álló Nemadomfel Együttes hívott életre 2008-ban. Céljuk, hogy bebizonyítsák, hogy a hátrányban élők és a fogyatékosok is képesek értékteremtő munkára, és nem csak kapni, hanem adni is tudnak.

Jobb velünk a világ!

Az idei évben társadalmi összefogással, a koncert bevételéből megvalósítandó lakóotthon egyedisége abban is áll, hogy a legmodernebb környezetvédelmi technológiákat használva passzívházként (maga termeli a működtetéséhez szükséges energiát) működne. Ez lehet Magyarország első passzívház közintézménye. A rendezvény védnökei Sólyom László és felesége, Mádl Ferenc és felesége, Göncz Árpád és felesége, illetve fővédnökként felkértük a most hivatalba lépő köztársasági elnököt, Schmitt Pált és feleségét.

Jobb velünk a világ utcabál plakátja

Third, most libraries allow for patrons http://buyessayonline.ninja to search their collections via the!