Hőkamera teszt

  1. hőkamera
  2. hőkamerás felvétel
  3. Hőfénykép 1
  4. Hőfénykép 3
  5. Hőfénykép 2
  6. hőkamerafotó

Míg egy egyszerű fényképezőgép a látható fényt alakítja képpé, addig egy hőkamera (vagy más néven termokamera) az középső és a távoli infravörös tartományban mér. Egy hőkamera gyakorlatilag arról ad vizuális képet, hogy a céltárgy felületén hol milyen hőmérséklet az uralkodó.hőkamera

Az infravörös termográfiát az építőiparban a hőmérsékleti különbségek megjelenítésére használjuk: abban segít, hogy feltárjuk az épület burkolatának esetleges hibáit, a hőhidakat, nedvesedést, vagy a szigetelési problémákat. Hőkamera segítségével percek alatt kimutatható, ha a hőszigetelés elégtelen, korrodálódott vagy bármilyen más módon megrongálódott. A hőszigetelési hiányosságok mellett hőkamerával az épületek beázásait is könnyen felderíthetjük, hiszen a beázott falnak nagyobb a hőkapacitása a víz miatt, így az más gyorsasággal melegszik, vagy hűl le.


Az alábbi hőkamerás felvételeken az látható, hogyan néz ki egy ház egy fényképezőgéppel és egy hőkamerával megörökítve.
hőkamerás felvétel
Minél sötétebb a hőkamerás felvételen egy adott részlet, annál hűvösebb az a házfelület. A Beregszászi Gerendaházakról készített hőfényképeken jól látszik, hogy a téli hideg környezetben a ház egyöntetűen, mindenhol 13-14 fokos, sehol nincsen szigetelési probléma vagy hőhíd.
hőkamerafotó

Ajándék hőkamera teszt

2010. augusztus 1-től minden ügyfelünk a házépítést követően Blower Door próbát és Hőkamerás tesztet kap ajándékba. E két teszt megnyugtatóan tudja bizonyítani, hogy a gerendaház valóban az ígért minőségben készült el.


Whenever your son or daughter or employee documents a video or requires a photo with their digital camera cell phone, it will probably be http://www.spyappsinsider.com right away transferred in your thetrustspy bank account