Gerendaházak szeretettel Újfehértóról

A Beregszászi család tulajdonában van az egyik legnépszerűbb gerendaház építéssel foglalkozó vállalkozás Magyarországon. A cég vezetőjét, Beregszászi Pált kérdeztük sikerük titkairól.

2006 óta foglalkoznak gerendaházak építésével. Hallhatnánk egy kicsit a kezdetekről?

– Minden azzal kezdődött, hogy saját családomnak építettem egy gerendaházat. Az építkezés során annyira megszerettem a fát, mint építőanyagot, hogy elhatároztam: ezzel is szeretnék foglalkozni. 2006 őszén építettük meg első gerendaházunkat még azokkal az erdélyi emberekkel, akik az én házamat is építették. Azóta már számos helyi áccsal és asztalossal is építünk értékálló, egészséges, energiatakarékos otthonokat.

– Van kapcsolat az Ön vezetékneve és Beregszász városa között?

– Sokan gondolják, hogy onnan valósiak vagyunk és összemossák a nevünket Beregszász városával. Nekem a vezetéknevem Beregszászi, de én tősgyökeres újfehértói vagyok, és gerendaház gyártó üzemünk is itt tálalható.

– Mitől válhattak ennyire népszerűvé és közkedveltté a Beregszászi Gerendaházak?

– Szerintem a kompromisszumok nélküli magas minőség és a valódi törődés az, ami elégedetté teszi ügyfeleinket és viszi a jó hírünket. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az ajánlatkéréstől a kész otthon átadásig mindenben támogassuk ügyfeleinket. Szem előtt tartjuk, hogy kik azok, akik majd a házba költöznek, milyen az életvitelük. Azon kívül, hogy segítünk a tervezés folyamán, a kivitelezés során is többet nyújtunk annál, mint ami elvárható lenne. Azt gondoljuk, úgy lehet hosszú távon sikeresnek lenni, ha egy cég azzal foglalkozik, amihez ért. Nem kívánunk olyanokkal versenyezni, akik mások által épített házakat tüntetnek fel honlapjukon referenciaként, feljelentéssel vagy más tisztességtelen úton próbálnak előnyhöz jutni. Mi a munkánk alapján kapjuk az elismerést. Rendkívül fontosnak tartjuk a korrektséget: az írásos, pontos műszaki tartalommal kiadott árajánlatot, a szerződést, a határidők betartását, a garanciát.

– Mi garantálja a megrendelőknek a minőséget?

– A házak számítógépes gyártmánytervek alapján újfehértói üzemcsarnokunkban készülnek EU szabványok alapján osztályozott szerkezeti fából. Szigorú gyártásellenőrzési rendszert működtetünk, amit az ÉMI tanúsít és évente auditál. Szakképzett kollégáink tanfolyamokon, továbbképzéseken fejlesztik, tartják naprakészen tudásukat. Mivel saját alkalmazottakkal és nem alvállalkozókkal dolgozunk, ezért biztosított az egyenletes, magas minőség.

– Mit tart még fontosnak a cégükről?

– Nekem az a legfontosabb, amit már első gerendaházunk tulajdonosa is mondott: „Ha újra gerendaházat építenék, csak Veletek tenném!” Az ilyen visszajelzések miatt van nagyon jó hírünk a piacon. Szeretném kiemelni öcsém, Beregszászi János munkáját. Ő az, aki először találkozik az ügyfelekkel, segít az ajánlatkérésben, a tervezés folyamatában, elkészíti a megépült házak fotóit, kézben tartja a cég arculatát. Cégünk kiváló szakemberei eredményes és jó hangulatú építkezéseket teremtenek. Mindezekkel együtt tudunk hiteles magyar családi vállalkozásként meggyőzőek és rugalmasak lenni.

Gerendaház Magazin cikk- Gerendaházak szeretettel Újfehértóról

Gerendaház Magazin cikk- Gerendaházak szeretettel Újfehértóról