Gerendaház Magyaralmáson

  1. Magyaralmás Gerendaház 1
  2. Magyaralmás Gerendaház 2
  3. Magyaralmás Gerendaház 3
  4. Magyaralmás Gerendaház 4
  5. Magyaralmás Gerendaház 5
  6. Magyaralmás Gerendaház 6

Két hónap alatt épült fel Székesfehérvár mellett ez a kétszintes, erkélyes és védett teraszokkal rendelkező 90 négyzetméteres ház. Az építkezésről döntő szülők a növekedő gyerekeknek – a 17 éves ikreknek, Zsófinak és Lucának, a 16 éves Pannának, a 13 éves Lilinek, a 11 éves Álmosnak, és a 3 éves Csanádnak – szerettek volna külön szobát, tágasabb közös tereket.

“- Miután meglett a telek, kerestük, ki legyen a kivitelező – meséli az első lépéseket a háziasszony. Jártunk Erdélyben, az ottani hangulat, az ottani kultúra nagyon közel került hozzánk, ezért valahol a szívünk mélyén erdélyi cég után kutattunk. Hamarosan felvettük a kapcsolatot az általunk kiszemelt kivitelező céggel, s a döntésünket sem a ház készülte közben, sem azóta nem bántuk meg. A munkások nagyon becsületesen dolgoztak, a felmerült kéréseinket is rugalmasan figyelembe vették. {…} A szorgalmas munkások  a házigazdák elmondása szerint a legnagyobb megelégedésükre, kora reggeltől késő estig tették a dolgukat, és alakították a gerendaház valamennyi famunkáját. A faluból jöttek is az emberek, és csak nézték, milyen gyorsan épül a kétszintes családi ház.”
A Gerendaház Magazinban megjelent teljes cikk letölthető pdf formátumban innen: Magyaralmási Gerendaház

Magyaralmás Gerendaház 1 Magyaralmás Gerendaház 3 Magyaralmás Gerendaház 2 Magyaralmás Gerendaház 4 Magyaralmás Gerendaház 5 Magyaralmás Gerendaház 6


Possible for http://www.essaynara.com users to view or surf a rich mix of web pages with text, graphics,