Favédelem az egészségért

  1. Favédelem a gerendaházban
  2. Osmo favédelem - termékek

Tökéletes favédelem úgy, hogy az az egészségünkre sem ártalmas? Bizony, létezik! A Beregszászi Gerendaházakat olyan kül- és beltéri felületkezelő anyagokkal védjük, amelyek nemcsak hatékonyak, hanem természetesek is egyben: nem károsak növényre, emberre, állatra, és emellett tökéletes védelmet biztosítanak.

Amikor annyi energiát, pénzt, időt áldozunk házunkra és annak faanyagára, természetes, hogy azt meg is szeretnénk védeni a kártevők, az öregedés és más mechanikai hatások ellen. Ráadásul közben mind többünk számára fontos az a szempont, hogy hosszú távon milyen hatása van ennek a védelemnek az egészségünkre.

Mi találtunk olyan megoldást, amely egyensúlyt teremt a funkcionalitás és a környezettudatosság között, ráadásul igen esztétikus is.

Hagyományos favédelem

Nézzük, mik a hagyományos alternatívák. A hagyományos olajbázisú felületkezelő anyagok jellemzően belülről védik a fát, nem képeznek védő filmréteget a fa felületén. Intenzív a színhatás, a felület nem repedezik, egyszerű a felújítás, ám víztaszítása nem megfelelő, illetve időigényes az ápolása.

Egy lakkozott és vizes bázisú rendszer kívülről védi a fát, filmréteget képez, csak vastag rétegben alkalmazható. Jó a vízlepergető képessége, kopásálló, könnyű tisztítani, ugyanakkor felújításhoz az egész felületet fel kell csiszolni és a felület reped, töredezik, hólyagosodhat.

Olaj-, és viaszbázisú felületkezelő rendszerek

Az OSMO olaj-, viaszbázisú felületkezelő rendszerek egyesítik a két hagyományos technológia előnyeit – ötvözik az olajbázisú kezelőanyagok professzionális tulajdonságait a lakkozott felületek simaságával -, és kiküszöbölik a két rendszer hátrányait.

Az OSMO nem filmréteget, hanem mikroporózus védőréteget képez a padlók, bútorok, falak, mennyezet felületén. Ezáltal a natúr fát kívül és belül egyaránt védi, alkalmas ápolásra, védelemre, impregnálásra, kerítésekre, kerti bútorokra, alapozóként, ápolószernek, UV védelemre, csúszásmentes padlóolajként és még sok minden másra. A felület nem pattogzik,repedezik, felújítás esetén csiszolás nélkül csak fel kell hordani egy újabb réteget.

Beltéri felületkezelő anyagaik nem károsak növényre, emberre, állatra, és emellett tökéletes védelmet biztosítanak. A kültéri felületkezelő anyagokban gomba és rovarmentesítő szerek találhatóak a tökéletes védelem érdekében. A felújítás során nem kell lecsiszolni a felületet, egyszerűen fel kell hordani egy újabb réteget.

Felületkezelési előnyök

Nézzük az előnyöket pontokba szedve:

  • A fa a kezelés után is tud lélegezni, megőrzi rugalmasságát és természetes szépségét, pozitív hatása van a szoba klímájára.
  • Összetevők: lenolaj, pálmaviasz, candelila viasz, napraforgóolaj, szójaolaj és bogánycsolaj.
  • A természetes olaj és viasz bázisú termékek megőrzik a fa értékes tulajdonságait.
  • Számos beltéri használatú termék alkalmas akár gyermekjátékok felületkezelésére is, ellenáll az izzadságnak és a nyálnak.
  • Környezetbarát, kellemetlen szagok nélküli, allergénmentes összetevők garantálják a tisztaságot és a bent lakók egészségét.
  • A termékek nem tartalmaznak konzerválószereket vagy általános lakkbenzint.
  • Ha a padló egy része sérül, a sérült részt csiszolás után minden látható nyom nélkül kezelhetjük ugyanazzal a termékkel.

A Beregszászi Gerendaházakat a magyar piacon a kompromisszumok nélküli minőségről emlegetik elsősorban. A Dörken, a  és más megbízható, magas minőséget képviselő partnereink között örömmel üdvözöljük az OSMO-t, a természetes kül- és beltéri fa felületkezelő anyagok gyártóját. Örülünk, hogy együtt dolgozhatunk és együtt erősíthetjük a magyar építkezni vágyók minőségbe vetett hitét.

Osmo favédelem - termékek

Osmo favédelem – termékek

First, almost all university, college, buy essays cheap for www.justbuyessay.com and community college libraries provide