Partnereink

Büszkék vagyunk arra, hogy a maguk területén a legjobbakkal dolgozunk együtt!

Dörken fóliák

Dörken

Dörken

Dörken építőipari fóliák: DELTA® – Értéket véd. Energiát takarít meg. Komfortot teremt. A DELTA® márkanév alatt már több mint 40 éve gyárt kiváló minőségű termékeket, melyek biztonságot, megbízhatóságot és energiamegtakarítást garantálnak.

Kitűnő minőségű termékek, első osztályú know-how és megbízható szerviz jellemzi a termékpalettán szereplő tetőfóliák és rendszerelemeik, alapfalvédő-, szigetelő- és drénrendszerek, állvány- és takaróponyvák, mezőgazdasági- és tavifóliák sokféleségét.

 

Thermofloc szigetelés

thermofloc

thermofloc

Hőtároló tetőszigetelés, falszigetelés, padlószigetelés Thermofloc cellulóz szigetelőanyaggal A Thermofloc jellemzői:

  • hőhídmentes hőszigetelés alakítható ki belőle
  • páraszabályozó – szükség esetén felveszi, majd újra leadja a nedvességet
  • hőtároló – nyáron sem melegszik át a szerkezet
  • tartós – nem roskad, nem nedvesedik
  • hőszigetelés felújításánál, vagy régi épületek tetőszigetelésénél nem kell megbontani a tetőt vagy a falszerkezetet
  • néhány órán belül elkészülhet a tetőszigetelés
  • környezetbarát, organikus, újrahasznosítható hőszigetelés

JOTUL kandallók és kályhák

JOTUL kandallók és kályhák

JOTUL kandallók és kályhák

Hivatalos viszonteladói partnerei vagyunk az 1853 óta készülő JOTUL kályháknak.

A Jøtul a legnagyobb választékot kínálja öntöttvas kályhákból és kandallókból, melyek Norvégiában készülnek.

A Jøtul tűzterek egyedi kandallóká építhetők könnyített készburkolatokkal, hőtároló zsírkő burkolatokkal vagy egyedi felépítésekkel, akár 10 év garanciával.

 

NOBO elektromos fűtőrendszerek

 NOBO elektromos fűtőrendszerek

NOBO elektromos fűtőrendszerek

Hivatalos viszonteladói partnerei vagyunk a NOBO elektromos fűtőrendszerek forgalmazójának. A NOBO az egyik legnagyobb elektromos fűtőberendezéseket gyártó cég Európában. A gyár termékei között szerepelnek a nagy sikerű és széles választékú fűtőpanelek, valamint szobai termosztátok és fűtéstechnikai kiegészítések. A NOBO márkanévhez fűződik a SAFIR űveg-fűtőpanel,mely kitűnően példázza a NOBO gyár innovációs képességeit. A fűtőpanelben egy speciális kerámia fűtőbetét van elhelyezve, mely nem izzik, ezért élettartama szinte korlátlan. A fűtőbetét felületét alumínium bordákkal megnövelték, így hatékonyabb hőátadást értek el, valamint egy hőtágulást elnyelő csuszkára helyezték el, így működés közben nem kattog, nem ad ki hangot.

 

LIGNOTOL – Faanyag és tűzvédelem

Lignotol

Lignotol

A Lignokem Kft. által kifejlesztett valamennyi faanyagvédőszer (pl Kül- és beltéri, gomba- és rovarkárosítás elleni faanyagvédőszer) korszerű, vizes bázisú és könnyen felhasználható készítmény formájában kerül forgalomba. Termékeink rendelkeznek a jogszabályokban előírt valamennyi engedéllyel, valamint megfelelnek az EU, MSZ, DIN által megfogalmazott követelményeknek. Valamennyi védőszer rendelkezik az ÉMI által kiállított Építőipari Megfelelőségi Engedéllyel (ÉME). A védőszerek KRÓMMENTESEK, környezet és bőrbarát tulajdonsággal rendelkeznek.

 

Makész

Makész

Makész

MAKÉSZ védjegyet az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) Könnyűszerkezetépítő Tagozat alapította annak érdekében, hogy Magyarországon a minőséget garantáló könnyűszerkezet-építő vállalkozásokat népszerűsítse, segítse a piacra jutásukat, a megrendelők bizalmát erősítése a technológia iránt! A MAKÉSZ védjegy odaítéléséről minősítő bizottság javaslata alapján az elnökség dönt, mely döntést a közgyűlésnek meg kell erősíteni. MAKÉSZ védjegy használatára, az arra érdemes vállalkozás egy évig jogosult. MAKÉSZ védjegyet gyártó, forgalmazó és kivitelező kaphat. Évente két, de minimum egy alkalommal a bizottság ellenőrzi a vállalkozást, ez alapján tesz javaslatot a védjegy megadására.

 

Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft.

EMI_logo

ÉMI logó

Az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. (ÉMI Nonprofit Kft.) Magyarország legnagyobb komplex építő- és építőanyag ipari jóváhagyó, vizsgáló, ellenőrző, tanúsító, illetve szakértő és innovációs intézménye, több európai és nemzetközi szervezet tagja (EOTA, EGOLF, ENBRI, WFTAO, CIB, ECTP, UEAtc). A magas minőségű szakmai munkát Központi laboratórium segíti Budapesten és Szentendrén 9 szakági laboratóriummal, valamint 5 területi laboratórium Debrecenben, Győrben, Miskolcon, Pécsett és Veszprémben, amelyek a Nemzeti Akkreditáló Tanács által akkreditált vizsgálatokat végeznek. Szolgáltatásaik: Műszaki értékelések kiadása, Helyszíni és laborvizsgálatok, Termék- és üzemi gyártásellenőrzés, Tűzvédelmi Megfelelőség, Szakértés, tanácsadás. Az ÉMI végzi a Beregszászi Gerendaházak minősítését is!

Pannon Protect

Pannon Protect

Pannon Protect

A Pannon-Protect Kft. 20 éve foglalkozik faanyagvédelmi munkák szakértésével, tervezésével, kivitelezésével, valamint a faanyagvédőszerek forgalmazásával. Megbízunk bennük, ha beépítendő faanyag védelméről, vagy szakszerű megelőző faanyagvédelemre, korszerű faanyagvédőszerre van szükség.

A cég a Nyugat-Magyarországi Egyetemmel együttműködve egy „tudásbázist” alakított ki, amely a tervezők és a kivitelezők rendelkezésére áll és segít a faanyagvédelmi problémák megoldásában.

 

Rothoblaas

Rothblaas

Rothblaas

A Rothoblaas egy olasz multinacionális vállalat az alpesi régióból, piacvezető a faépítészet területén magas műszaki tartalommal bíró fejlesztéseivel és termékeivel. Európában, Oroszországban, Dél-Amerikában több mint 16.000 ügyféllel büszkélkedhetnek 20 éves működésük eredményeképp.

Több mint 8.000 termékük képviseli mindazt a szakértelmet, mellyel teljes megoldást biztosítanak faszerkezetekhez, faépítményekhez, ráadásul komoly szakmai támogatást is nyújtanak.

 

Passzívház Magazin

Passzívház Magazin

Passzívház Magazin

A Passzívház Magazin célja ismereteket, információkat átadni a passzívház témáról.  Szerencsére Magyarországon is rendkívül nagy érdeklődésre tesz szert a passzív ház.

Ez azért is örömteli, hiszen nemcsak annak nyújtanak segítséget a passzív házakkal kapcsolatos információk, akik kifejezetten egy passzívházban szeretnének élni, hanem azoknak is, akik egyszerűen csak azt szeretnék elérni, hogy a ház, amelyben élnek, vagy terveznek, a körülményekhez képest minél kevesebb energiát fogyasszon a jövőben.

 

Marketing tanácsadás

Marketing tanácsadó

Marketing tanácsadó

Tamás Katalin marketing tanácsadó 10 éve segít magyar, angol, ír, valamint amerikai kis- és középvállalatoknak profitcéljaik elérésében. Sok tíz millió forintnyi profit megtermelésében támogatta ügyfeleit az autóipartól az élelmiszer kereskedelmen át az egészségügyig.

Amerikai MBA diplomája, nemzetközi tapasztalatai, folyamatos külföldi továbbképzései révén ismeri és profi módon használja a legújabb és leghatékonyabb marketing eszközöket.

Megbízhatóság, titoktartás, pontosság jellemzi.

 

Geotermikus hőszivattyú

Geotermikus hőszivattyú

Geotermikus hőszivattyú

Hőszivattyúink segítenek Önnek gazdaságosabbá és környezetbarátabbá tenni otthonát! Megspórolható a kémény, nincs szükség fűtőanyag tárolására, nincs gázbekötés, körülbelül felével csökkennek fűtési költségei, gazdaságosabb a légkondicionálás és a melegvíz előállítás, nincs szükség a hőszivattyú csak minimális karbantartására, ráadásul ingatlanja piaci értéke is megnövekedik. A hőszivattyú élettartama évtizedekben mérhető, és kedvezményes GEO vagy “H” áramtarifával üzemeltethető. Mindezeken túl vissza nem térítendő állami támogatás vehető igénybe hőszivattyús rendszerek kiépítésére.

 

Libraries tend to essaysheaven.com/ have particular reading rooms or places where they keep?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.