Beregszászi Trade Kft.

Tapasztalat, szakértelem, vevőközpontúság, profizmus

Beregszászi Pál Amikor egy-egy építkezés befejeztével leülünk a megrendelőkkel és átbeszéljük a tapasztalatokat, nagyon gyakran halljuk ugyanazokat a mondatokat. Itt összegyűjtöttünk egy csokorra való érvet – hátha ezek segítségével Ön is könnyebben tud dönteni!Ajánljuk még tájékozódásra honlapunknak azt a “Gerendaház Vélemények” cikkét, ahol az Index Rönkház, Gerendaház fórumából gyűjtöttük ki a Beregszászi-Trade Kft.-vel kapcsolatos írásokat.

„Beregszászi Pál maximálisan teljesítette az összes kérésünket, ami építés közben felmerült!”

A Hevesi család külön honlapot (http://gerendahaz.gportal.hu/) szentelt gerendaházuk építésének. Olyan ház volt az álmuk, amiben szívesen laknak, egészséges, és jól is érzik magukat.

Hevesi család - Gerendaház

„Már a tervezés időszakában megvoltak a jelöltek, akik számításba jöhettek az építésre. A terv elkészültekor a többszöri rostán bennmaradt 8 vállalkozásnak küldtem el az alaprajzot, kiegészítve néhány mondattal, amiben a műszaki tartalmat nagy vonalakban leírtam. Hát széles volt a válaszok palettája: volt, aki aznap hívott telefonon pontosítani, volt, aki személyesen felkeresett, volt aki 6 hét után válaszolt. Az árakban legalább ilyen széles volt a paletta: 8-tól 30 millióig. Nem semmi! Hozzá kell tenni, hogy a műszaki tartalomban nem volt olyan eltérés, ami indokolta volna az áreltérést. Végül három kivitelező maradt. Megnéztük a referenciaházaikat. Az egyikről kiderül, hogy köze nincs ahhoz a házhoz, ahova elirányított. Maradt kettő. Az egyik kicsit fura, a másik meg szimpatikus volt. Láttunk a vállalkozásban anyagi hátteret is, meg a referencia munka is meggyőző volt. Így rá esett a választás.”

Rajongás a fa iránt

Az ember képzeletét sok ezer évig mindennél jobban foglalkoztatta a fa. A különleges tiszteletben részesülő növényt a szerelem, a származás, a bőség jelképének, Istennek és embernek otthont adó élőlénynek tekintették. Eleink és a fa bensőséges kapcsolatát mutatja a fára vésett rovásírás, a dorongfán készülő kürtős kalács, szimbólumokkal teli kopjafák, mívesen faragott székelykapuk, házak, bölcsők és hangszerek. A fa megmunkálásának sok-sok generációt felölelő tudása és szeretete mind benne van egy-egy felépített Beregszászi Gerendaházban, optimálisan kiegészítve egymást a korszerű műszaki tartalommal.

Szakértelem és tapasztalat

Egy Beregszászi gerendaház egyesíti az fa régről ismert kiváló tulajdonságait, valamint a korszerű szigetelőanyagok és modern építési technológiák tudását. Megépített gerendaházaink emberléptékűek, barátságosak, természet-közeliek és valódi életminőséget nyújtanak lakóiknak. Ezen elemek kompromisszumok nélküli együttesének köszönhető,  hogy házaink rendkívül jól szigeteltek. Épületfizikai mérések (hőkamerás teszt, Blowerdoor  próba) és elégedett lakók a tanúi, hogy egy Beregszászi gerendaházat gazdaságos üzemeltetni és fenntartani.
Minőség iránti elhivatottságunkat szakmai körökben is elismerik: rendelkezünk ÉMI minősítéssel, tagjai vagyunk a Magyar Készházépítők Szövetségének, illetve 2010-ben építési rendszerünk megkapta a Kiváló Építési Termék tanúsító védjegyet.

Érvek röviden

  • 100%-os magyar tulajdonban lévő cég.
  • Újrahasznosított cellulózból készült, organikus hőszigetelés, ami teljesen hézagmentes, kizárja a hőhidakat, nem jár hulladékkal és a ma létező egyik legjobb egyik hőszigetelő anyag.
  • Gerendaházaink kiválóan alkalmasak modern, energiatakarékos és teljesen környezetbarát fűtési rendszerek (pl. geotermikus, napkollektoros) alkalmazására.
  • Kiváló Építési Termék tanúsító védjeggyel rendelkezünk.
  • Szerződésben rögzített határidőkkel, árakkal, és garanciával dolgozunk.
  • Dörken csúcsminőségű fóliarendszert alkalmazunk gerendaházaink építéséhez.

Makész tanúsítvány

Kiváló Építési Termék tanúsítvány

Berger Házak Zrt.

H-4090 Polgár, Ipari Park

kapcsolat [@] bergerhazak.hu

Telefon: +36 52 / 212 070

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.