Hírek

Bár minden gerendaházas hírekről és újdonságról igyekszünk beszámolni itt a weboldalon, lehet hogy Önnek egyszerűbb értesülni ezekről más módokon. Nagyon örülnénk, ha ismerőseink között üdvözölhetnénk a Facebookon, követhetnénk egymást a Twitteren, vagy RSS-ben olvasná híreinket és értesülne a legfrissebb újdonságokról a Beregszászi Gerendaházak világából.

Beregszászi Gerendaház a Facebookon

Ha szeretne minket követni a Facebook-on, kattintson a Tetszik (Like) gombra.
Beregszászi Gerendaház a Twitteren

A “Join the conversation” azaz “Csatlakozás a beszélgetéshez” linkre kattintva követhet minket. A jelölést természetesen viszonozzuk!
Beregszászi Gerendaház RSS

Az RSS a Really Simple Syndication (nagyon egyszerű információmegosztás) rövidítése. Ez a formátum lehetővé teszi, hogy weboldalunk aktualitásait megosszuk Önnel és más weboldalak szerkesztőivel. Számos asztali alkalmazás áll rendelkezésre a különböző RSS szolgáltatók által publikált tartalmak olvasására. Ha nincs ideje rendszeresen sok webhelyet átböngészni, akkor az RSS Önnek való. Az erre szakosodott asztali alkalmazások és internetes RSS olvasók (pl Firefox, GOogle Reader, Netvibes) lehetővé teszik, hogy rengeteg szolgáltatót (csatornát) olvasson egyszerre. A Beregszászi Gerendaházak RSS csatornájára a lap jobb felső sarkában lévő narancssárga RSS ikonra kattintva tud feliratkozni.

Many libraries still http://www.customwritingassistance.com/ have a centralized area with computer terminals that are.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.