Gerendaház árak

Alacsony gerendaház ár, olcsó gerendaház

 

Gerendaház árak

Felhívjuk figyelmét, hogy különböző kivitelezők NAGYON  különböző műszaki tartalmakra adnak árajánlatot! Ha több gerendaház árajánlatot vet össze egymással, szenteljen figyelmet annak, hogy milyen minőségű a beépíteni kívánt ablak, tetőfólia, szigetelés, stb!

A jellemző szerkezetkész gerendaház árak igen különböznek egymástól az ügyfél igényeitől függően. Küldje el ajánlatkérését, engedélyes- vagy akár vázlattervét  és rövid időn belül megküldjük testre szabott árajánlatát.

Szerkezetkész gerendaház ár, készültség

Szerkezetkész gerendaház ár, készültség

Fontos!!!

  1. Ne hagyja, hogy szirénhangjukkal a számok elbűvöljék, legyen tudatos a vásárlásban, nézzen az árajánlatok mögé! Hosszú távon sokat veszíthet, ha a kapott árajánlatok végösszegén kívül másra nem fektet hangsúlyt. Csak egy picivel kell többet fizetni, ám ez a kis befektetés hosszú távon hatalmas értéket ad a házhoz, nagy minőségi ugrást eredményez, hiszen a munka ugyanannyi, csak a termék ára tér el. Válasszon minőségi és tanúsítványokkal rendelkező építési anyagokat, a legjobb ár-érték arányt a piacon!
  2. Minden ügyfelünknek  ajándék Blower Door és hőkamerás tesztet végzünk a házépítést követően, mert úgy gondoljuk, e két teszt megnyugtatóan tudja bizonyítani, hogy a gerendaház valóban az ígért minőségben készült el.
  3. A majd 10.000 bejegyzést tartalmazó Rönkház-Gerendaház fórum az Indexen hihetetlen mennyiségű információt tartalmaz arról, kivel érdemes dolgoztatni. Vessen egy pillantást rövid összefoglalónkra: Vélemények a Beregszászi Gerendaházakról
  4. A Bereszászi-Trade Kft. szerződésben rögzített határidőkkel, árakkal, és garanciával dolgozik.
  5. Olvasson bele Hogyan válasszunk kivitelezőt című cikkünkbe!

Pontos rétegrend információkért kattintson ide: gerendaház rétegrend.

 

Beregszászi Gerendaház Zircen

Beregszászi Gerendaház Zircen

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.