Gerendaház árak

Alacsony gerendaház ár, olcsó gerendaház

A Beregszászi Trade Kft. lenti szerkezetkész gerendaház árai csak tájékoztató jellegűek! A pontos árajánlathoz vegye fel velünk a kapcsolatot a “Kérjen árajánlatot” menüpontban.

Gerendaház árak

Felhívjuk figyelmét, hogy különböző kivitelezők NAGYON  különböző műszaki tartalmakra adnak árajánlatot! Ha több árajánlatot vet össze egymással, szenteljen figyelmet annak, hogy milyen minőségű a beépíteni kívánt ablak, tetőfólia, szigetelés, stb!

A jellemző szerkezetkész gerendaház árak igen különböznek egymástól az ügyfél igényeitől függően. Küldje el ajánlatkérését, engedélyes- vagy akár vázlattervét  és rövid időn belül megküldjük testre szabott árajánlatát.

 

Szerkezetkész gerendaház ár, készültség

Szerkezetkész gerendaház ár, készültség

 

Fontos!!!

  1. Ne hagyja, hogy szirénhangjukkal a számok elbűvöljék, legyen tudatos a vásárlásban, nézzen az árajánlatok mögé! Hosszú távon sokat veszíthet, ha a kapott árajánlatok végösszegén kívül másra nem fektet hangsúlyt. Csak egy picivel kell többet fizetni, ám ez a kis befektetés hosszú távon hatalmas értéket ad a házhoz, nagy minőségi ugrást eredményez, hiszen a munka ugyanannyi, csak a termék ára tér el. Válasszon minőségi és tanúsítványokkal rendelkező építési anyagokat, a legjobb ár-érték arányt a piacon!
  2. Minden ügyfelünknek  ajándék Blower Door és hőkamerás tesztet végzünk a házépítést követően, mert úgy gondoljuk, e két teszt megnyugtatóan tudja bizonyítani, hogy a gerendaház valóban az ígért minőségben készült el.
  3. A majd 10.000 bejegyzést tartalmazó Rönkház-Gerendaház fórum az Indexen hihetetlen mennyiségű információt tartalmaz arról, kivel érdemes dolgoztatni. Vessen egy pillantást rövid összefoglalónkra: Vélemények a Beregszászi Gerendaházakról
  4. A Bereszászi-Trade Kft. szerződésben rögzített határidőkkel, árakkal, és garanciával dolgozik.
  5. Olvasson bele Hogyan válasszunk kivitelezőt című cikkünkbe!

Pontos rétegrend információkért kattintson ide: gerendaház rétegrend.

Gerendaház árajánlat kérése

Ha ebben a rovatban adja meg adatait, egy általános tájékoztatót küldünk email címére, illetve visszahívjuk a megadott telefonszámon. Bátorítjuk a személyes találkozó kérésére is – tapasztalatunk szerint ez segít legtöbbet ügyfeleinknek igényeinek tisztázásában.

Név(*)

E-mail cím(*)

Telefon(*)

Építési helyszín(*)

Szeretnék kérni egy személyes találkozót
 igen nem

Emiatt döntöttem végül az árajánlatkérés mellett:(*)
 Ismerős ajánlása Google keresés Gerendaház Magazin Házak Magazin Egyéb

A beköltözés tervezett ideje:(*)

Rendelkezésre áll-e az építési telek?(*)
 van nincs

Üzenet

captcha

 

Beregszászi Gerendaház Zircen

Beregszászi Gerendaház Zircen