Gerendaház árak

Alacsony gerendaház ár, olcsó gerendaház

 

Gerendaház árajánlat kérése

A legpontosabb és leggyorsabban árajánlatot akkor tudunk adni, ha rendelkezésünkre bocsátja az engedélyes tervdokumentációt az alaprajzokkal, metszetekkel, homlokzatrajzokkal, a tervezett rétegrendekkel és a belső burkolatok meghatározásával.

Amennyiben ezek nem állnak rendelkezésre, akkor elegendő lehet a kivitelezés helyszínének ismerete, egy jól beméretezett szabadkézi vázlatterv, valamint a burkolatokra vonatkozó igények pontos megfogalmazása. Ebben az esetben egy javasolt rétegrendi kialakításnak megfelelően készülhet el az előzetes árajánlat, amelyet az igények, a műszaki tartalom, a kivitelezés idejének ismeretében, az engedélyes tervnek megfelelően lehet majd véglegesíteni.

Bátorítjuk a személyes találkozó kérésére is – tapasztalatunk szerint ez segít legtöbbet ügyfeleinknek igényeinek tisztázásában. Hívjon minket a 30/833-0494-es számon, vagy írjon Beregszászi Jánosnak a gerendahaz(KUKAC)gerendahaz.hu címre.

Név (*)

Telefon (*)

E-mail cím (*)

Kivitelezés helyszíne (*):

Szeretnék kérni egy személyes találkozót
igennem

Emiatt döntöttem végül az árajánlatkérés mellett:(*)
Ismerős ajánlásaGoogle keresésGerendaház MagazinHázak MagazinEgyéb

A beköltözés tervezett ideje:(*)

Rendelkezésre áll-e az építési telek?(*)
vannincs

Kérjük csatolja a ház méretezett .pdf formátumú tervét (ha lehetősége van rá, szerezze be építészétől a dxf vagy dwg kiterjesztésű tervrajzot, ekkor lesz a LEGGYORSABB és a LEGPRECÍZEBB az ajánlat).

Amennyiben ennél is több fájlt szeretne feltölteni, küldjön e-mailt a gerendahaz(KUKAC)gerendahaz.hu címre!

Üzenet (pl: milyen energiaosztályú házat, burkolatokat szeretne)

captcha

Gerendaház árak

Felhívjuk figyelmét, hogy különböző kivitelezők NAGYON  különböző műszaki tartalmakra adnak árajánlatot! Ha több gerendaház árajánlatot vet össze egymással, szenteljen figyelmet annak, hogy milyen minőségű a beépíteni kívánt ablak, tetőfólia, szigetelés, stb!

A jellemző szerkezetkész gerendaház árak igen különböznek egymástól az ügyfél igényeitől függően. Küldje el ajánlatkérését, engedélyes- vagy akár vázlattervét  és rövid időn belül megküldjük testre szabott árajánlatát.

Szerkezetkész gerendaház ár, készültség

Szerkezetkész gerendaház ár, készültség

Fontos!!!

  1. Ne hagyja, hogy szirénhangjukkal a számok elbűvöljék, legyen tudatos a vásárlásban, nézzen az árajánlatok mögé! Hosszú távon sokat veszíthet, ha a kapott árajánlatok végösszegén kívül másra nem fektet hangsúlyt. Csak egy picivel kell többet fizetni, ám ez a kis befektetés hosszú távon hatalmas értéket ad a házhoz, nagy minőségi ugrást eredményez, hiszen a munka ugyanannyi, csak a termék ára tér el. Válasszon minőségi és tanúsítványokkal rendelkező építési anyagokat, a legjobb ár-érték arányt a piacon!
  2. Minden ügyfelünknek  ajándék Blower Door és hőkamerás tesztet végzünk a házépítést követően, mert úgy gondoljuk, e két teszt megnyugtatóan tudja bizonyítani, hogy a gerendaház valóban az ígért minőségben készült el.
  3. A majd 10.000 bejegyzést tartalmazó Rönkház-Gerendaház fórum az Indexen hihetetlen mennyiségű információt tartalmaz arról, kivel érdemes dolgoztatni. Vessen egy pillantást rövid összefoglalónkra: Vélemények a Beregszászi Gerendaházakról
  4. A Bereszászi-Trade Kft. szerződésben rögzített határidőkkel, árakkal, és garanciával dolgozik.
  5. Olvasson bele Hogyan válasszunk kivitelezőt című cikkünkbe!

Pontos rétegrend információkért kattintson ide: gerendaház rétegrend.

 

Beregszászi Gerendaház Zircen

Beregszászi Gerendaház Zircen

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.