Gerendaház árajánlat kérés

Árajánlatkérés

Kérjük töltse ki az alábbi mezőket vagy küldjön emailt a gerendahaz(KUKAC)gerendahaz.hu címre! Minél több információt oszt meg velünk a megálmodott házával kapcsolatban annál konkrétabb/pontosabb árajánlattal tudunk segíteni. Bátorítjuk a személyes találkozó kérésére is – tapasztalatunk szerint ez segít legtöbbet ügyfeleinknek igényeinek tisztázásában.

A legpontosabb és leggyorsabban árajánlatot akkor tudunk adni, ha rendelkezésünkre bocsátja az engedélyes tervdokumentációt az alaprajzokkal, metszetekkel, homlokzatrajzokkal, a tervezett rétegrendekkel és a belső burkolatok meghatározásával.

Amennyiben ezek nem állnak rendelkezésre, akkor elegendő lehet a kivitelezés helyszínének ismerete, egy jól beméretezett szabadkézi vázlatterv, valamint a burkolatokra vonatkozó igények pontos megfogalmazása. Ebben az esetben egy javasolt rétegrendi kialakításnak megfelelően készülhet el az előzetes árajánlat, amelyet az igények, a műszaki tartalom, a kivitelezés idejének ismeretében, az engedélyes tervnek megfelelően lehet majd véglegesíteni.

Név (*)

Telefon (*)

E-mail cím (*)

Kivitelezés helyszíne (*):

Szeretnék kérni egy személyes találkozót
igennem

Emiatt döntöttem végül az árajánlatkérés mellett:(*)
Ismerős ajánlásaGoogle keresésGerendaház MagazinHázak MagazinEgyéb

A beköltözés tervezett ideje:(*)

Rendelkezésre áll-e az építési telek?(*)
vannincs

Kérjük csatolja a ház méretezett .pdf formátumú tervét (ha lehetősége van rá, szerezze be építészétől a dxf vagy dwg kiterjesztésű tervrajzot, ekkor lesz a LEGGYORSABB és a LEGPRECÍZEBB az ajánlat).

Amennyiben ennél is több fájlt szeretne feltölteni, küldjön e-mailt a gerendahaz(KUKAC)gerendahaz.hu címre!

Üzenet (pl: milyen energiaosztályú házat, burkolatokat szeretne)

captcha

 

Gerendaház

 

Chapter two, understanding and using the http://www.writemypaper4me.org/ library.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.